0Nákupní košík

Rosemount 2130 - Spínač hladiny

Ex
  • Cena:Na dotaz
  •  

    Pro stanovení Vaší ceny nás kontaktujte.

Dotaz na produkt
  • Certifikáty:ATEX EX II 1/2 GD, Ex db IIC T6...T2 Ga/Gb, Ex tb IIIC T85 °C...T265 °C Db;
    Ex ia IIC T* Ga, Ex ia IIIC T* Da; SIL 2 podle IEC 61508
  • Krytí:IP 66 / 67
  • Procesní připojení:závitové, Tri-Clamp, přírubové
  • Procesní teplota:- 40 až 180 °C; - 70 až 260 °C
  • Provedení:smáčený materiál z nerezové oceli 316/316L

Spínač hladiny Rosemount 2130 používá technologii krátké vibrační vidlice a je vhodný prakticky pro všechny aplikace s kapalinou.
Spínač hladiny využívá principu ladičky. Piezoelektrický krystal rozkmitává vidlice na jejich vlastní frekvenci (~1 400 Hz). Odchylky od této rezonanční frekvence jsou trvale sledovány. Frekvence vibračního vidlicového snímače se mění v závislosti na médiu, do kterého je ponořen. Čím je kapalina hustší, tím je frekvence nižší.
Pokud při signalizaci nízké úrovně hladiny poklesne kapalina v nádrži nebo potrubí pod úroveň vidlice, dojde ke změně vlastní frekvence, kterou detekuje elektronika a přepne stav výstupu na Suchý (Dry). Jestliže spínač hladiny
signalizuje vysokou úroveň hladiny a kapalina stoupne v nádrži nebo potrubí natolik, že dojde ke kontaktu s vidlicí, přepne se stav výstupu na Mokrý (Wet).
Spínač hladiny provádí nepřetržitě vlastní diagnostiku a samočinně kontroluje stav vidlice a snímače. Tato diagnostika je schopná detekovat poškození vidlice, a to včetně koroze, vnitřní nebo vnější poškození vidlice a poškození vnitřního vedení. Jakýkoli z těchto stavů aktivuje přerušovaný světelný signál blikající světelné diody a následně bezpečné řízení elektrického zatížení.
Spínač hladiny je vybaven signalizační světelnou diodou, která indikuje jeho provozní stav. Světelná dioda bliká, když výstup spínače hladiny je rozpojený, a svítí nepřerušovaným světlem, pokud je výstup spínače hladiny sepnutý.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.   /   Odesláním dotazu na produkt souhlasím se zpracováním osobních dat dle Zásad ochrany osobních údajů.