0Nákupní košík

MTC 13 - Termočlánek kabelový přítlačný a tlakový

mtc13-1.jpg
  • Cena:
    od 552 
    (bez DPH)
  •  

    Pro stanovení Vaší ceny nás kontaktujte.

Dotaz na produkt
  • :MTC 13 - kabelové přítlačné provedení s pružinou a bajonetem
    MTC 13T - kabelové tlakové provedení s nerez jímkou průměr 6 mm
  • Jmenovitá délka:volitelná délka snímače, provedení měřící špičky, ponor článku
  • Měřicí rozsah:do 600 °C
  • Provedení:MTC 13 - s měřící špičkou průměr 6 nebo 8mm
    MTC 13T - se šroubením M12x1.75
    kabelové termočlánky - termočlánek J, K, L je tvořen termočlánkovým vedením

MTC 13 - jednoduchý kabelový termočlánek s izolovaným měřícím spojem. Měřící konec termočlánku je chráněn měřící špičkou v několika možných provedeních. Typ špičky je třeba volit s ohledem na tvar a rozměry bodu, ke kterému je třeba článek přitláčet ( převážně dle průměru a tvaru dna vývrtu ). Termočlánek může být na studeném konci zakončen volnými vývody pro montáž do svorek a nebo některým ze standardních typů konektorů.
   Výstupním signálem snímače je termoelektrické napětí úměrné měřené teplotě. Závislost napětí na teplotě a odpovídající třídy přesnosti jsou dány normami DIN EN 60584 a DIN 43 710.

MTC 13T - jednoduchý kabelový termočlánek s izolovaným měřícím spojem. Měřící konec termočlánku je chráněn jímkou, která spolu se šroubením M12x1.75 umožňuje termočlánek zašroubovat například do tlakového potrubí. Termočlánek může být na studeném konci zakončen volnými vývody pro montáž do svorek a nebo některým ze standardních typů konektorů.
   Výstupním signálem snímače je termoelektrické napětí úměrné měřené teplotě. Závislost napětí na teplotě a odpovídající třídy přesnosti jsou dány normami DIN EN 60584 a DIN 43 710.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.   /   Odesláním dotazu na produkt souhlasím se zpracováním osobních dat dle Zásad ochrany osobních údajů.