0Nákupní košík

MTC 12 - Termočlánek kabelový

mtc12-1.jpg
  • Cena:
    od 165 
    (bez DPH)
  •  

    Pro stanovení Vaší ceny nás kontaktujte.

Dotaz na produkt
  • :MTC 12 - termočlánky kabelové
    MTC 12A - termočlánky kabelové s ochrannou jímkou
    MTC 12K - termočlánky kabelové s kabelovým okem
    MTC 12U - termočlánky kabelové úhlové
  • Jmenovitá délka:volitelná délka snímače, možnost zakončení standartním konektorem
  • Měřicí rozsah:dle typu vedení ( kabelu ) až do 600°C
  • Provedení:lehce ohebné provedení
    široký výběr typů izolací vedení a z nich vyplývajících odolností
    kabelové termočlánky - termočlánek J, K, L je tvořen termočlánkovým vedením

MTC 12 - jednoduchý kabelový termočlánek s neizolovaným měřícím spojem nebo s měřícím spojem chráněným keramickým korálkem. Možnost použití a charakter článku je dán typem použitého termočlánkového vedení ( viz datový list ). Termočlánek může být na studeném konci zakončen volnými vývody pro montáž do svorek a nebo některým ze standardních typů konektorů. Výstupním signálem snímače je termoelektrické napětí úměrné měřené teplotě. Závislost napětí na teplotě a odpovídající třídy přesnosti jsou dány normami DIN EN 60584 a DIN 43 710.

MTC 12A - jednoduchý kabelový termočlánek s izolovaným měřícím spojem. Měřící konec termočlánku je chráněn ochrannou jímkou z nerezové oceli. Možnost použití a charakter článku je dán typem použitého termočlánkového vedení ( viz datový list ). Termočlánek může být na studeném konci zakončen volnými vývody pro montáž do svorek a nebo některým ze standardních typů konektorů. Výstupním signálem snímače je termoelektrické napětí úměrné měřené teplotě. Závislost napětí na teplotě a odpovídající třídy přesnosti jsou dány normami DIN EN 60584 a DIN 43 710.

MTC 12K - jednoduchý kabelový termočlánek s izolovaným měřícím spojem. Měřící konec termočlánku je chráněn volitelnou ochrannou jímkou umožňující upevňení termočlánku pod šroub nebo pod stahovací pásku. Termočlánek může být na studeném konci zakončen volnými vývody pro montáž do svorek a nebo některým ze standardních typů konektorů. Výstupním signálem snímače je termoelektrické napětí úměrné měřené teplotě. Závislost napětí na teplotě a odpovídající třídy přesnosti jsou dány normami DIN EN 60584 a DIN 43 710.

MTC 12U - jednoduchý kabelový termočlánek s izolovaným měřícím spojem. Měřící konec termočlánku je chráněn ochrannou jímkou, která je zakončena špičkou umožňující dobré dosednutí článku do měřícího bodu ( typicky do vývrtu ). Termočlánek může být na studeném konci zakončen volnými vývody pro montáž do svorek a nebo některým ze standardních typů konektorů. Výstupním signálem snímače je termoelektrické napětí úměrné měřené teplotě. Závislost napětí na teplotě a odpovídající třídy přesnosti jsou dány normami DIN EN 60584 a DIN 43 710.

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.   /   Odesláním dotazu na produkt souhlasím se zpracováním osobních dat dle Zásad ochrany osobních údajů.